Próbáld ki! :)

HONEYBEAST -
A legnagyobb hős [Karaoke]

Karaoke Buli rendelése:

Karaoke buli rendelés:
0630 93 22 808

Karaoke árajánlat, hang-, fény, és videótechnikával. Hívjon most!

Magyar közönségnek magyar nyelvű karaoke műsor kell.

Hiába a pozitív irányú fejlődés és beszélnek egyre többen idegen nyelvet, a legtöbben mégis az anyanyelvükön szeretnek énekelni. A legfrissebb aktuális pop slágereken át a mulatósokon keresztül, a 70-es évek táncdalfesztiváljának slágereiig minden féle magyar nyelvű zenét szeretünk énekelni.

Magyar karaoke műsor rendelés

Magyar karaoke műsor rendelése. Egy kép a programból: Cserháti Zsuzsa – Édes kisfiam

Karaoke műsorunkat úgy állítottuk össze, hogy ne legyen hiány a magyar nyelvű felvételekből. Többszáz dalból álló listából lehet vállogatni, ahol biztosan mindenki talál olyan zenét amit szeret, ismer és szívesen énekel.

Hogy csak néhányat említsünk: Edda, Bikini, Neoton, Zoltán Erika, Szűcs Judit, LGT, Ákos, Cserháti Zsuzsa, Desperado, Dolly Roll, Republic, Hungária, Komár László, Tankcsapda, Piramis, Omega, Kozmix, Exotic…

Magyar karaoke: Hungária – Csókkirály Karaoke

Próbáld ki magad előre és ha már megy, akkor jöhet az élő fellépés ahol a barátaid elött is előadhatod!

A karaoke dal transzponálása élőben

Ez annyit jelent, hogy ha nem abban a hangfekvésbe van a dal amit az énekes ki tud énekelni, akkor tudunk emelni, vagy csökkenteni a hangmagasságon. Ezért érdemes előre kipróbálni a dalt, hogy a meglévő hangfekvés megfelelő-e, vagy változtassunk rajta. Ezt a műsor közben a kívánság leadásánál érdemes jelezni.
A férfiaknak általában a magasabb hangfekvéssel, a nőknek a mélyebb hangokkal lehetnek problémáik. Ilyen esetben ha néhány hanggal lejjebb, vagy feljebb kezdődik a zenei alap, akkor már belekerülhet abba a hangtartományba amit az énekes ki tud énekelni. Ezért érdemes előre kipróbálni. 🙂

Magyar karaoke lista email-ben

Ha szeretnél megbizonyosodni, vagy előre gyakorolni a karaoke műsorhoz, kérd a listánkat, amit email-ben elküldünk. A magyar dalokat, csakúgy, mint a külföldi repertoárt folyamatosan frissítjük az újdonságokkal. A régi slágereket is igyekszünk bővíteni, mindig akad valami friss a csomagban ami még nem szerepelt a műsorban, de sikerült beszereznünk, vagy elkészítenünk.

Magyar karaoke műsor rendelés

A műsor tartalma a megrendeléstől teljesen független. Ugyan arra a hang-, fény- és videótechnikára van szükség a videódisco-hoz, a karaoke műsorhoz, vagy a magyar karaoke műsorhoz is.
Hívjon telefonon és egyeztetjük a részleteket!